Wat anderen over mij zeggen

Reviews van Gerdien Smit

“Gerdien heeft mij geholpen door me er steeds weer aan te herinneren dat alle gevoelens, emoties en gedachten er gewoon mochten zijn. Niks was stom of gek. Dat vond ik elke keer weer een eye-opener. Ik weet nog dat het me zo frustreerde dat ik zo snel moest huilen, en dat Gerdien mij duidelijk maakte dat ook die emoties er gewoon mogen zijn, zelfs in het bijzijn van anderen. Ze heeft me geholpen milder met mezelf te zijn, me laten inzien dat ik veilig mag oefenen en dat ik niet altijd zulke hoge verwachtingen hoef te hebben van mezelf. Dit kwam vooral tijdens gesprekken naar voren, waarbij een aantal modellen ook goed hielpen. Ook door de kennis te geven over hoogsensitief zijn en het boek dat ik mocht lenen, weet ik beter hoe ik in elkaar steek en dat ik niet de enige ben. Nu weet ik dat ik niet perfect hoef te zijn door in alle omstandigheden 100% zelfverzekerd te zijn, maar dat mijn emoties er mogen zijn. Ik heb veel zelfacceptatie en zelfliefde gekregen.”

Christien4e-jaars studente hbo-theologie

“Gerdien heeft me geholpen om uit mijn cocon te komen. Doordat ik bij haar mezelf mocht en kon zijn, en alle emoties en gevoelens er mochten zijn, ben ik uit die cocon gekomen. Samen hebben we gezocht wat mijn vleugels zijn waarmee ik zelf kan vliegen in het leven. Door in 1,5 jaar tijd steeds even terug te keren naar Gerdien en te kijken hoe en waar ik naar toe vlieg ben ik nu zelfstandig geworden en uitgevlogen! Gerdien is een coach voor me geweest die samen met me oploopt. Samen zochten we naar de weg die ik mocht gaan, en naar mezelf. Daarbij geeft ze geen antwoorden of oplossingen maar wist ze me uit te dagen waar ik uitdaging nodig had. In de gesprekken bood ze daarbij passende oefeningen/werkvormen en sloot zo bij mij aan.”

Esther3e-jaars studente social work
Verschillende brillen om naar Hoogsensitiviteit aan te kijken

“Gerdien is naast een professional die haar vak goed beheerst een hele fijne gesprekspartner. Met haar oprechte interesse en liefdevolle aandacht ziet ze je écht. Daarmee ziet ze je mooie en unieke kant en dus je potentie. Omdat ze zelf haar eigen ontwikkelpad heeft belopen weet ze als geen ander hoe moeilijk dat kan zijn. Ze weet echter ook wat voor een moois er in het verschiet ligt!”

MaaikeCoach en collega