Peergroup

“Ik voel me anders.”

Een veel gehoorde uitspraak van hoogbegaafde en hoogsensitieve mensen over een vaak onbestemd gevoel.

Gelijkgestemden

Omdat maar een klein percentage van de bevolking hoogbegaafd is (2 à 3%) en hoogsensitief (15 – 20%) is, is dit gevoel begrijpelijk. Je komt minder gelijkgestemden tegen, en zal je vaker aanpassen of de vreemde eend in de bijt voelen. Omgang met gelijkgestemden is daarom voor hoogbegaafden en hoogsensitieven extra belangrijk. Je snapt daardoor beter wie je zelf bent en waarom je doet zoals je doet. Je wordt zelfverzekerder en durft te zijn wie je bent. Je leert kiezen wat past bij hoe je in elkaar zit en je krijgt op die manier meer regie over je leven.

Peergroup

  • Kleine groep 4-8 personen

  • Hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit

  • Live bijeenkomsten van 2 uur, twee-wekelijks

  • 5 Bijeenkomsten

  • Oefeningen, schrijfopdrachten, levensthema’s bespreken, creatieve verwerking

Een peergroep voor (vermoedelijk) hoogbegaafde en hoogsensitieve studenten waarin we thema’s als over- en onderprikkeling, grenzen en de omgang met anderen (relaties) bespreken. Jij als deelnemer bent de expert van je eigen leerweg. Samen vormen we een kleine leergemeenschap waarmee we het traject vormgeven en ontwikkelen. Indien nodig of gewenst kan er individuele coaching plaatsvinden naast het traject.

Data

  • Nader te bepalen

Tarief

€ 250,00
Inclusief BTW, materialen en faciliteiten als koffie en thee.

Locatie & Tijd

Nader te bepalen

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de peergroup en wat het inhoudt, neem gerust contact met me op. Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Meedoen aan de peergroup?

Schrijf je hier in