Individuele Coaching

  • Word je vaak overspoeld door je emoties?
  • Heb je de neiging om jezelf aan te passen?
  • Ben je vaak onzeker?
  • Voel je je in een groep wel eens een vreemde eend in de bijt?
  • Heb je geen idee hoe je je moet gedragen of waar je over moet praten op feestjes of in groepen?
  • Ben je langer bezig met nadenken over hoe je iets zou kunnen gaan doen, dan dat je het daadwerkelijk doet?
  • Heb je enorm veel ideeën en de neiging om te piekeren?
  • Krijg je vaker te horen dat je ‘zo moeilijk denkt’?
Vastlopen

Wanneer je hoogsensitief en/of hoogbegaafd bent heb je vaak (onbewuste) manieren ontwikkeld om om te gaan met je intense manier van zijn. Deze manieren kunnen je gaan belemmeren. Je loopt bijvoorbeeld vast in je studie of in relaties. Het voelt het alsof je klem zit. Je wilt dat je leven anders wordt, beter.

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching helpt je (opnieuw) regie op je leven te ontwikkelen en los te maken van dat wat jou vasthoudt. Je ontdekt wat jouw specifieke, unieke eigenschappen zijn en hoe jij omgaat met deze eigenschappen. Dat geeft ruimte voor het maken van eigen keuzes.

Ik vind het belangrijk dat een traject volledig maatwerk is en dus aansluit op jouw wensen en behoeften. Jouw ervaringen van relaties, gezin, studie, stage, werk, studentwoning etc. vormen de input voor het traject.

Coachtraject

Hoe ziet een traject er bij jou uit? Allereerst onderzoeken we waar jij vastloopt en waar je graag naar toe zou willen. Dit doen we in een intakegesprek. Hoe scherper we een beeld hebben waar jij aan wilt werken, hoe beter we hier ook daadwerkelijk aan kunnen werken. We maken dan ook een inschatting van het aantal gesprekken.

Het aantal gesprekken is afhankelijk van je vraag en altijd in overleg.

Een coachtraject is een proces, een nieuw begin. Het kost tijd om inzichten te laten indalen en nieuwe manieren te leren om bijvoorbeeld eigen keuzes te maken of grenzen te bewaken. Een coachtraject is dan ook een investering voor nu en de lange termijn, want het werkt door in je verdere leven.

Gerdien Smit

Handig om te weten!

Gratis

Het kennismakingsgesprek per telefoon of videobellen is gratis en vrijblijvend. Ook bied ik een gratis test aan.

Tarief

€95 per gesprek

Locatie

Ede en omgeving of online
Personal coach / individuele coaching met Gerdien-Smit