Individuele coaching

  • Voel je je overspoeld door emoties?
  • Heb je de neiging om jezelf aan te passen?
  • Voel je je onzeker, een vreemde eend in de bijt?
  • Heb je geen idee hoe je je moet gedragen of waar je over moet praten op feestjes of in groepen?
  • Ben je langer bezig met nadenken over hoe je iets zou kunnen gaan doen, dan dat je het daadwerkelijk doet?
  • Heb je enorm veel ideeën en de neiging om te piekeren?
Vastlopen

Als je vastloopt in je studie of in relaties, voel je je klem zitten en wil je dat je leven anders wordt, beter. Wanneer je hoogsensitief en/of hoogbegaafd bent maar je daar niet bewust van bent, heb je vaak vele (onbewuste) manieren ontwikkeld om om te gaan met je intense manier van zijn die je kunnen belemmeren.

Regie

Individuele coaching helpt je hierbij, doordat je (weer) meer eigen regie op je leven ontwikkelt. Je ontdekt wat jouw specifieke eigenschappen zijn als hoogsensitief en/of hoogbegaafd persoon en de manier waarop jij omgaat met die eigenschappen. En dat geeft ruimte voor het maken van eigen keuzes.

Maatwerk

Ik vind het belangrijk dat een coachtraject volledig maatwerk is, en dus aansluit op jouw wensen en behoeften. Jouw ervaringen van relaties, gezin, studie, stage, werk, studentenwoning etc. vormen de input voor het coachtraject.

Wanneer je besluit een traject aan te gaan, onderzoeken we in een uitgebreid intakegesprek waar jij vastloopt en waar je graag naar toe zou willen. Hoe scherper we hebben waar jij aan wilt werken, hoe beter we er ook aan kunnen werken. We maken dan ook een inschatting van het aantal gesprekken. En onderweg kunnen we bijstellen waar nodig.

Een coachtraject is een proces, een nieuw begin. Het kost tijd om inzichten te laten indalen en nieuwe manieren te leren om bijvoorbeeld eigen keuzes te maken of grenzen te bewaken. Een coachtraject is dan ook een investering voor nu en de lange termijn, want het werkt door in je verdere leven.

Gerdien Smit

Handig om te weten!

Gratis

Het kennismakingsgesprek per telefoon of videobellen is gratis en vrijblijvend. Ook bied ik een gratis test aan.

Tarief

€95 per gesprek

Locatie

Ede en omgeving of online